Ny Kindle

Vi har fått inn den nye ugaven av Kindle, her avbildet svært uskarpt på bilde tatt med et webkamera av eldre modell. Det er først og fremst utseendemessig det er forandringer: Den er grå i stedet for hvit, litt mindre enn den eldre modellen og har noen knapper som er litt annerledes. Alt dette er klare forbedringer, det ser ut som Amazon kan lære av sine feil (hvorfor var originalutgaven HVIT av alle farger??), og det er jo alltid et bra utgangspunkt for verdensherredømme.

Den nye utgaven kan kobles til stikkontakt og lades i veggen i tillegg til å lades i USB-porten på PC, noe som utvilsomt kan være kjekt hvis du ikke har PC tilgjengelig.

Utenom det ytre er det ført og fremst nettleserfunksjonen som er sterkt forbedret med denne utgaven. Den «nettleseren» som var på den gamle utgaven fortjener å bli satt i både hermetegn og gåseøyne, den var ubrukelig og stort sett kun til irritasjon. På dette nye lesebrettet kan den faktisk brukes. Den er litt treg, og alt kommer i sort-hvitt, men hvis en ikke har noen annen mulighet tilgjengelig for å komme seg på nett kan den duge.

JDD

Reklamer
  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: